Hola Esther i Salva!!

 

Fa molt de temps que us volia escriure i enviar unes quantes fotos. El viatge va anar perfecte, els horaris estaven quadrats. El grup que varem formar va ser una passada, vàrem tenir molta sort, quasi des del primer moment vàrem anar junts com si ens coneixessin de sempre. En Mao em va encantar, el trobo tant dolç… En Vantha ja és més “pillo” L’únic però és quant preguntaves alguna cosa més complexa ja no et sabien què dir, però no és res important, m’agrada molt la manera que teniu de treballar en equip, aquí l’únic però és que quant viatjo, m’agradar barrejar cultura amb algun trek. Aquest any si puc aniré a Bolívia, però espero algun altra vegada tornar a fer algun viatge amb vosaltres. Una abraçada.

 

__________________________________________________________________

 

Hola Esther y Salva

Hace tiempo que os quería escribir y enviar unas cuantas fotos de mi viaje a Camboya. El viaje fue perfecto, los horarios estaban cuadrados. El grupo que formamos fue una pasada y tuvimos mucha suerte. Casi desde el primer momento fuimos juntos como si nos conociésemos de siempre. El primer guía me encantó, lo encontré muy dulce. El segundo era más pillo, lo único es que cuando preguntaba algo más complejo no sabía que decir, pero no es nada importante, me gusta mucho la manera que tenéis de trabajar en equipo. Cuando viajo me gusta mezclar cultura y algún Trek. Este año viajaré a Bolivia pero espero poder volver y hacer un viaje con vosotros.

Un abrazo