Fa trenta anys, quan vaig començar a viatjar, un gran amic i gran viatger em va fer un comentari: «Com més viatges més es redueix la teva capacitat de sorpresa». Després de veure moltes meravelles a mig món estava convençut  d’aquesta gran «veritat», però aquest any he començat a dubtar. Ja sigui pel país, per la seva gent, per la manera de viatjar o tot junt, he tornat a sorprendre’m. Les meves felicitacions a Salvador i Esther.

Espero tornar a viatjar amb vosaltres.

Salut i endavant

Quim Bigas

 

Hace treinta años cuando empecé a viajar, un gran amigo y mayor viajero me hizo un comentario. «Cuanto más viajas más se reduce tu capacidad de sorpresa”. Después de ver muchas maravillas en medio mundo estaba convencido de esta gran “verdad”, pero este año he empezado a dudar. Ya sea por el país, por sus gentes, por el modo de viajar o todo junto, he vuelto a sorprenderme. Mis felicitaciones a Salvador y Esther.

Espero volver a viajar con vosotros.

Saludos y adelante

Quim Bigas

Viaje a Camboya de QUimViaje a Camboya de Quim