David, Nuria, Quim y Carme estuvieron en Laos y Camboya
Hola amics, el nostre viatge el passat octubre de 2015 a Laos i Cambodja realment va ser increïble!
Després de llegir bones referències i de tenir una trobada a la fira de viatges  del passat abril, vàrem triar aquesta gran família de professionals perquè ens acompanyessin.
Només conèixer a en Salvador i a l’Esther ja ens van transmetre una confiança que estàvem segurs que no decebrien.
Qui tingui l’ocasió de conèixer en Salvador, aquest malagueny, tindrà la sort de trobar un gran professional enamorat del país i de la seva feina i ben aviat et deixaràs portar per les seves recomanacions donat et demostra que ha trepitjat molt aquesta país, coneix i estima molt la seva gent.
 
Teníem 24 dies i vàrem fer 10 dies a Laos i 14 a Cambodja.
I ho deixàrem tot a les seves mans després d’intercanviar alguns e-mails i mostrar les nostres preferències.
Vàrem començar per Laos, i tot el recorregut, el guia: en Phet, els conductors, els ajudants i guies que ens varen portar en barca pel Mekong des de Luang Prabang i fins a Nong Kiaw i Muang Ngoy. Tot perfecte!
Els horaris, el ritme del viatge, les estones per aturar-se a visitar llocs, les explicacions del guia, la gent que ens ha portat, els hotels seleccionats que han estat sorprenentment molt confortables i de gran nivell pels llocs on hem estat.
Els mercats nocturns, els impressionants mercats de les ciutats, la seva gent increïble, tot somriure!! Les criatures i els paisatges, realment Laos encara té l’essència d’allò que buscàvem en aquest lloc del món. Vàrem anar a Vang Vieng i acabàrem a la capital Vientiane d’on després vàrem volar cap a Phnom Pehn.
 
A Cambodja, el mateix, amb més ritme, gràcies a la nostra guia que parlava espanyol la Nocht, una noia súper fantàstica que t’encomana optimisme i somriures fruit de la seva estada a Cuba.
Visites de llocs espectaculars com Angkor, però amb recorregut fet sense presses i amb tots els itineraris molt ben pensats perquè l’experiència fos la més satisfactòria.
Excursions amb moto, amb tota la tranquilitat per poder fer fotos per l’interior de la Cambodja més autèntica i rural, les ciutats flotants, els mercats, els poblats de pescadors , el riu Tatai, l’allotjament al riu al sorprenent i luxós complex «4 rivers floating lodge», els immensos manglars i el final a les platges de Sihanoukville, tot perfecte.
Sense oblidar-nos del viatge en primera classe en plataforma individual en el tren del Bambú…Riu-te dels robatoris de coure i dels retards d’ AVEs i els trens de rodalia!! Cambodja sí que és increïble
 
Realment un viatge espectacular, uns guies magnífics, els llocs molt ben triats, cap problema als hotels seleccionats que tots varen tenir un nivell de confort fantàstic i en Salvador i l’ Esther responsables de què marxem cap a casa amb molt bons records i que escribim aquestes quatre ratlles per mostrar la nostra experiència a Laos i Cambbodja, culpables de què hagi estat molt i molt satisfactòria!
———————–
Hola amigos, nuestro viaje el pasado octubre de 2015 en Laos y Camboya realmente fue increíble!
Después de leer buenas referencias y de tener un encuentro en la feria de viajes  del pasado abril, escogimos esta gran familia de profesionales para que nos acompañaran.
Sólo conocer a Salvador y a Esther ya nos transmitieron una confianza que estábamos seguros de que no decepcionaría.
Quien tenga la ocasión de conocer a Salvador, este malagueño, tendrá la suerte de encontrar un gran profesional enamorado del país y de su trabajo y muy pronto te dejarás llevar por sus recomendaciones.  Te demuestra que ha pisado mucho el país, conoce y estima mucho su gente.Teníamos 24 días e hicimos 10 días en Laos y 14 en Camboya.
Y lo dejamos todo en sus manos después de intercambiar algunos emails y mostrar nuestras preferencias.
Empezamos por Laos, y todo el recorrido, el guía, los conductores, los ayudantes y guías que nos llevaron en barco por el Mekong desde Luang Prabang y hasta Nong Kiaw y Muang Ngoyo. Todo perfecto! Los horarios, el ritmo del viaje, los ratos para detenerse a visitar lugares, las explicaciones del guía, la gente que nos ha llevado, los hoteles seleccionados que han sido sorprendentemente muy confortables y de gran nivel por los lugares donde hemos estado.
Los mercados nocturnos, los impresionantes mercados de las ciudades, su gente increíble, todo sonrisa !! Las criaturas y los paisajes, realmente Laos aún tiene la esencia de lo que buscábamos en este lugar del mundo. Fuimos a Vang Vieng y terminamos en la capital Vientiane donde después hicimos volar hacia Phnom Pehn.
En Camboya, el mismo, con más ritmo, gracias a nuestra guía que hablaba español, una chica súper fantástica que te contagia optimismo y sonrisas fruto de su estancia en Cuba.
Visitas de sitios espectaculares como Angkor, pero con recorrido hecho sin prisas y con todos los itinerarios muy bien pensados ​​para que la experiencia fuera la más satisfactoria.
Excursiones en moto, con toda la tranquilidad para poder hacer fotos por el interior de la Camboya más auténtica y rural. Las ciudades flotantes, los mercados, los poblados de pescadores, el río Tatai. El alojamiento en el río en el sorprendente y lujoso complejo «4 rivers floating lodge», los inmensos manglares y el final en las playas de Sihanoukville. Todo perfecto.
Sin olvidarnos del viaje en primera clase en plataforma individual en el tren del Bambú … Ríete de los robos de cobre y de los retrasos de AVEs y los trenes de cercanías !! Camboya sí es increíble.
Realmente un viaje espectacular, unos guías magníficos, los lugares muy bien elegidos. No hay problema en los hoteles seleccionados que todos tuvieron un nivel de confort fantástico.
Salvador y  Esther responsables de que nos vayamos a casa con muy buenos recuerdos y que escribimos estas cuatro líneas para mostrar nuestra experiencia en Laos y Camboya, culpables de que haya sido muy, muy satisfactoria!
Un buen lugar para comprar tus vuelos a Camboya
Como viajar a Camboya con tu familia, aquí puedes pedir información para tu viaje
David, Nuria, Quim y Carme en su viaje a Camboya Arroz en Camboya Laos Sonrisas de Asia Niños